Overblog
Edit post Follow this blog Administration + Create my blog
Can Otopark Çizgisi | Forklift yolu

Tek kompenantlı yol çizgisi, çift kompenantlı yol çizgisi, yol ve otopark çizgileri, duvar ve kolon şeritleri, duvar zebra veya ofset taramaları, hız kesiciler, iş sahaları - fabrikalar, kolon numaralandırma, kolon ve duvar taramaları, engelli işaretleri, spor sahaları, yaya geçitleri, yönlendirme okları ve epoksi zemin kaplama, beton silimi ve beton parlatma hizmetlerini müşteri memnuniyetini ön planda tutarak gerçekleştirmekteyiz. Yeni iş güvenliği yasası nedeniyle yapılması mecburi olan; forklift yolu, yaya yolu, çıkış ikazları (exit çıkışlar) gibi çeşitli uyarı levhalarını ve trafik ikaz tabelalarının da yapımını ve uygulamasını gerçekleştirmekteyiz.

Forklift Yolu Nedir?

forklift yolu
Firmalar,fabrikalar başta olmak üzere büyük işletmelerin birçoğunda forklift yolu çizgileri kullanmak gerekir.. Bu önlemlerin arasında fabrika yer çizgileri de bulunuyor. Bu çizgiler forklift ve personel yollarını birbirinden ayırır. Bu işlem aynı zaman da personellerin can güvenliği için de yapılan bir işlem . Çünkü forkliftler ve personel, kendilerine ayrılan yolları kullanabilmektedir. Fabrika içinde kullanılan bu çizgiler sayesinde kaza riskinin azaldığı gözlenmiştir. Bu sayede forklift yolu ve forklift park alanı çizgileri de yapılmaktadır.Fabrika zeminine uygulana çizgiler, kullanılmadığı zamanlarda araçların düzenli olarak park edilmesini sağlamaktadır. Bu çizgilerin bir diğer amacı ise sadece forklift için değil, personelin güvenle yürüyebileceği fabrika yol çizgileri yapmaktır.
Share this post
Repost0
To be informed of the latest articles, subscribe:
Comment on this post
F
Positive site. where did u come up with the information on this posting? I'm pleased I discovered it though. ill be checking back soon to find out what additional posts you include.
Reply
K
Çok güzel bir makale olmuş. Teşekkürler.
Reply