Overblog
Edit post Follow this blog Administration + Create my blog
Can Otopark Çizgisi | Forklift yolu

Tek kompenantlı yol çizgisi, çift kompenantlı yol çizgisi, yol ve otopark çizgileri, duvar ve kolon şeritleri, duvar zebra veya ofset taramaları, hız kesiciler, iş sahaları - fabrikalar, kolon numaralandırma, kolon ve duvar taramaları, engelli işaretleri, spor sahaları, yaya geçitleri, yönlendirme okları ve epoksi zemin kaplama, beton silimi ve beton parlatma hizmetlerini müşteri memnuniyetini ön planda tutarak gerçekleştirmekteyiz. Yeni iş güvenliği yasası nedeniyle yapılması mecburi olan; forklift yolu, yaya yolu, çıkış ikazları (exit çıkışlar) gibi çeşitli uyarı levhalarını ve trafik ikaz tabelalarının da yapımını ve uygulamasını gerçekleştirmekteyiz.

Otopark Çizgileri

otopark çizgisi
otopark çizgisi

AVM projeleri,büyük konut projeleri ve havaalanları gibi alanlarda otopark trafik düzenlemesi yaparken tasarladığımız projeyi otopark çizgileri ,delinatörler ,trafik levhaları, kauçuk hız kesiciler , kolon ve duvar taramaları , metal araç park stoperleri gibi unsurların bütünüyle değerlendirildiği bir şekilde projelendiriyoruz.

Otopark çizgilerini isteğe göre çift kompenant boya ve soğuk boya ile yapabilmekteyiz. Soğuk boya ile yapılan otopark çizgileri ise mikron bazında inceliklerde uygulanmaktadır.

Otopark çizgilerini tamamlayan diğer unsurlar ise taramalar , yönlendirme okları , kauçuk duvar köşebentleri , metal stoperler ve reflektif butonlar olabilir.

Şirketimiz bünyesinde otopark çizgileri uygulaması , tüm yaşam alanları için o mevkinin işleyişine uygun olarak yapılmakta ve istenilen uygulamaya göre büyük bir ustalıkla yapılır.

Share this post
Repost0
To be informed of the latest articles, subscribe:
Comment on this post